Shiten banesa mu në zemer të Gjakovës!

Banesat ndertohen me leje dhe sipas kushteve urbanistike te parapare nga komuna e Gjakovës. Secila banese është me opcion për garazhe nëntokesore dhe podrum, hyrjet e banesave me videofon, alarme dhe hidrante kunder zjarrit, shkalle emergjente, ashensor (lift) me Batch kartel si dhe te lidhur me invertor deri në 6 orë etj. Nese bleni banesë në fazë të parandertimit, ju mund te kurseni shumë të holla dhe mund ta konfiguroni tamam banesen ashtu siq keni deshire dhe nevoje. Banesat kane garancion te plote per 24 muaj pas marrjes se qelesave si dhe bartja e menjëhershme e banesës në emrin tuaj.

Nëse keni ndonjë pyetje shtesë, ju lutem na kontaktoni per E-Mail.

KOMPLEKSI „SUNRISE BUILD.“

Banesat ndertohen me leje dhe sipas kushteve urbanistike te parapare nga komuna e Gjakovës. Secila banese është me opcion për garazhe nëntokesore dhe podrum, hyrjet e banesave …

OFERTA SUPERIORE

Kemi oferta shume atraktive ne Kompleksin “Sunrise Buildings” me lokacion fantastik mu në zemer të Qytetit të Gjakovës ne rrugën ”Anton Qeta” afër “Parkut të Lirisë”.

PLANI DHE KONCEPTI

Plani dhe koncepti i Objektit të “Sunrise Buildings” është i realizuar sipas bazave dhe standardeve Zvicerrane.
Ky kompleks mbështetet në kërkesat në rritje nga klientët për ndërtesa të ulëta…

LOKACIONI / VENDI

Objekti “Sunrise Buildings” dhendet në mesin e Qytetit disa min. largë qendres. Në afërsi dhe disa hapa largë Ndërtesës gjindet Shkolla Fillore, Tregu i perimeve, Spitali….

Kliko në Lamellen B

Kliko në Lamellen C

TV Spot në Syri

LiveCam nga objekti në Gjakovë

LiveCam