Statusi i  shitjes sipas pozicionit të banesave

Në këtë rubrik ju paraqesim statusin e shitjeve të banesave deri me tani, si banesat ende të lira. Po ashtu shkarkojeni FLIERS për ta parë oferten tonë! Na kontaktoni në Tel. si dhe përmes E-Mail.